Leeg

Totaal: €0,00 

Touwenwinkel.nl

Jute geslagen

Prijs (incl. btw):€0,45 

1e kwaliteit geslagen Jute touw – in diverse diktes – Voor gevlochten Jute zie elders op deze site.

Wij leveren dit touw op tros van 220 meter of elke lengte (aan een stuk) tegen een meterprijs. Let op, op maat afgesneden touw geld als maatwerkproduct en valt niet onder het herroepingsrecht. In het linkermenu op deze site bij de letter J staat belangrijke technische info over dit touw.

Jute is een lange, zachte, glanzende, plantaardige vezel die tot ruwe, sterke draden kan worden gesponnen. Het wordt verkregen uit planten uit het geslacht Corchorus, die voornamelijk in warme, vochtige gebieden voorkomen, bijvoorbeeld in India, Bangladesh en China. Jute is een van de goedkoopste natuurlijke vezels, en na katoen de meest gebruikte. De vezels van jute zijn hoofdzakelijk samengesteld uit cellulose en lignine. Zachte natuurvezels zijn soepel, zacht maar ook zeer slijtgevoelig. Koord gemaakt van zachte natuurvezels is niet bedoeld om te hijsen Derhalve geven wij hiervoor geen minimale breekkracht af.

Bij dit product komen nog verzendkosten. Zie voor informatie hierover het kopje 'Verzendkosten' in het Klantenservice-menu onderaan deze pagina.

Type product: 
Touw
Indeling: 
BONDAGE TOUW - Jute geslagen
Jute geslagen
Eigenschappen: 
Rotgevoelig
Toepassingen: 
Bondage
Dieren
Hobbylinten
Raamkoord