Leeg

Totaal: €0,00 

Touwenwinkel.nl

Krimpkous met lijm in touw

SC: 
900
€2,10 

De goedkoopste manier van afwerken is een simpele gelijmde dunwandige krimpkous. De normale krimpkous houdt niet op touw maar zal er vanaf glijden. Je hebt daarom voor touw een speciale vrij dure krimpkous met lijm nodig. Krimpkousen worden met smelten vele malen dunner, een 12 mm krimpt terug tot 4 mm.

Indien u krimpkous aan de uiteinden van het touw wilt hebben moet u de gewenste dikte en lengte selecteren. Geef in het opmerkingenveld van de bestelling uw wensen aan.

De krimkous wordt verkocht per 10 cm. Let op, altijd krimpkous bestellen die een stuk ruimer is dan het bestelde touw en houdt er rekening mee dat als u 10 cm bestelt, er aan iedere kant van het touw maar 5 cm opgebrand wordt.
De prijs is incl. montage.

Bij dit product komen nog verzendkosten. Zie voor informatie hierover het kopje 'Verzendkosten' in het Klantenservice-menu onderaan deze pagina.

Extra info: 
dunwandig
Indeling: 
Afwerking geslagen touw
Afwerking gevlochten touw

Afwerking van gevlochten touwen

Elk touw wordt standaard door ons afgewerkt met smelten voor kunststof touw en tape voor natuurlijk touw. Maar in bijna elk touw zijn ook diverse splitsen als afwerking mogelijk. De prijs van deze afwerking is afhankelijk van de dikte van het touw en het aantal strengen. Een 3 strengen touw is goedkoper te splitsen dan een 12 strengen touw, daarom zijn de prijzen hiervan op aanvraag.

Mogelijke afwerkingen variëren van een simpele gelijmde krimpkous of een gelijmde einddop tot eindsplitsen, takelingen en lussen. De tabel hieronder geeft een indruk van de mogelijkheden. Alle mogelijkheden met foto's zijn ook te bekijken via de menu-optie 'Afwerking touw' op de startpagina.

afwerkingtouw
Type afwerking Prijzen zijn mede afhankelijk van de gewenste uitvoering Beschikbare diktes
Einddop - krimpkous met lijm 25/8,5 €6,60 
Einddop - krimpkous met lijm 55/26 €12,50 
Krimpkous met lijm in touw €1,50 , €2,10 , €2,50 , €5,00 , €9,50 , €10,00 , €17,50  9 mm, 12 mm, 19 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm
Musketontsluiting 25x95 verchroomd €3,75