Touwen

Manilla vlucht touw met lus

SC: 
900
Prijs (incl. btw):€ 57,50

Manillatouw met lus staat hier vermeld in twee voorbeeld lengtes: 7 meter of 15 meter. Maar wij maken dit na bestelling in elke gewenste lengte.
De touwen zijn niet op voorraad maar worden pas gemaakt na bestelling, levertijd is een werkdag extra. Hierdoor geld als maatwerkproduct en valt niet onder het herroepingsrecht.

Met de aan een zijde gesplitste lus kan het touw makkelijk ergens aan vastgemaakt worden zonder te knopen. De onderkant van dit touw is afgewerkt met tape. We kunnen deze touwen eventueel ook leveren met aan een zijde een stalen kous ingevlochten.
Het touw kan dienen als vlucht touw of als klimtouw. Wie niet goed in klimmen is kan altijd zelf een paar knopen in dit touw leggen maar dit kost veel lengte van het materiaal. U kunt dan het beste de 15 meter lange versie van dit touw kopen of de 36 mm versie die bij ons verkrijgbaar is (Manillatouw zonder lus) in elke gewenste lengte (prijs per meter). Bij het 36 mm zit er standaard geen lus ingevlochten. Maar deze kan als optie nog wel aangebracht worden.

Type product: 
Touw
Indeling: 
Manilla touw
Vluchttouwen
Eigenschappen: 
Brandvertragend
Rotgevoelig
Toepassingen: 
Vluchttouwen